Sommerdeal - Easyliss glattejern

Sommerdeal - Easyliss glattejern

Vil du gerne både glatte og krølle håret med et og samme stylingværktøj? Med Easyliss er det nemt at style håret som en professionel! De fleksible keramiske plader tilfører glans og reducerer friktion, og de afrundede kanter gør det nemt at krølle og glatte håret med fremragende resultater.

Glat hår eller krøller – sådan styler du dit hår?

Sommerkartofler i air fryer

Sommerkartofler i air fryer

Du har vel ikke misset opskriften på sommerkartofler fra OBH Nordicas instragram?

Denne opskrift laver du hurtigt og nemt i din air fryer, så uanset om du befinder dig i sommerhuset eller hjemme i dit køkken kan du nyde en god bagt kartoffel med smør, ost og creme fraiche i sommer.

Second Life

Second Life

Hvorfor vælge Second Life? 

For OBH Nordica er produktcirkularitet et nødvendigt redskab til en mere bæredygtig udvikling. Derfor har vi udviklet Second Life for at forhindre, at produkter i ny stand ender som elektrisk/elektronisk affald*. På den måde reducerer vi miljøpåvirkningen og fremmer væksten i reparationsbranchen, hvilket er med til at skabe nye arbejdspladser.  

*Der genereres 12-19 kg elektrisk og elektronisk affald pr. indbygger om året i Norden (EU, 2020). Kun 10-25% af dette affald genanvendes kun i Sverige. Elektrisk affald steg med 5,5% fra 2019 til 2020.