Gå til indhold

Her kommer et par nemme tips til håret!

 

Opsætning med flere knolde i nakken

VÆRKTØJER:

Magic Style Brush

SÅDAN GØR DU:

Klargør håret med Salt Water Spray for at få godt hold og bedre kontrol over håret. Start med at toupere håret i nakken for at holde knoldene og hele frisøren oppe. Inddel håret i fire hestehaler, spray med Heat Styling Protection og bind halerne sammen. Sæt fast med hårnåle. Afslut med Magic Style Brush for at indramme ansigtet med lidt bølget fald.

TIL DENNE FRISURE SKAL DU BRUGE:

Salt Water Spray, Heat Styling Protection, Magic Style Brush, Finishing Brush, kam, børste og hårnåle.

 

Hårsmykke

VÆRKTØJER:

Keratin Touch, Volumaster

SÅDAN GØR DU:

Forbered håret med Smoothing Cream og glattejernet Keratin Touch for at få samlet håret og få en mere lige og glat struktur på hårstrået. På højre side hvor sølvklemmerne skal placeres, volumenbehandler du med Volumaster, så klemmerne kommer til at sidde godt fast. Sæt sølvklemmerne på, start bag ved øret og fortsæt hele vejen rundt.

TIL DENNE FRISURE SKAL DU BRUGE:

Smoothing Cream, glattejernet Keratin Touch, hårbørste og sølvklemmer.

 

 

Opsætning med knold

VÆRKTØJER:

Slide Curler

SÅDAN GØR DU:

Gør håret klar med Salt Water Spray for at give frisuren godt hold og holde den bedre på plads. Tag derefter en sektion af håret og lav en hestehale, den vil efterfølgende fungere som guide i hele opsætningen. Inddel sektioner af håret ved ørerne og inddel håret bagtil i to dele. Fastgør delene med Fixing Hairspray. Når alt hår er sat op, er det tid til at skabe knolden. Tag hestehalen og snur den omkring dine fingre, sæt den på plads og fastgør den med hårnåle. Brug derefter Slide Curler til at indramme ansigtet med et bølget udtryk.

TIL DENNE FRISURE SKAL DU BRUGE:

Salt Water Spray, Fixing Hairspray, krøllejern Slide Curler, hårbørste, kam, hårnåle og en hårsnor med kroge.

 

Klassisk bølget hår

VÆRKTØJER:

AC 2000 føntørrer

SÅDAN GØR DU:

Start med at blande Creative Styling Cream og Styling Gel for at forme bølgerne og bløde håret op. Du laver bølgerne ved hjælp af to kamme til at forme håret. Anvend AC 2000 hårtørrer med volume mundstykke til at føntørre håret, så luften fordeles godt.

TIL DENNE FRISURE SKAL DU BRUGE:

Creative Styling Cream, Styling Gel, to kamme og AC 2000 føntørrer med volume mundstykke. Cream og Styling Gel til at forme bølgerne og bløde håret op. Du laver bølgerne ved hjælp af to kamme til at forme håret. Anvend AC 2000 hårtørrer med volume mundstykke til at føntørre håret, så luften fordeles godt.

 

Frisure med fletninger

VÆRKTØJER:

Straight and Curl Nano Pro

SÅDAN GØR DU:

Afhængig af din hårlængde kan det være en god ide at anvende løshår til at forlænge fletningerne. Du forbereder håret med Curl Mousse, som tilfører volumen. Flet håret og brug fladjernet Straight and Curl til at få mere bevægelse i det løsthængende hår.

TIL DENNE FRISURE SKAL DU BRUGE:

Curl Mousse, Fixing Hairspray, Straight & Curl Nano Pro, kam, børste og løshår

 

Blomsteropsætning

SÅDAN GØR DU:

Start med at frisere alt håret bagud.

Forbered derefter håret med Creative Styling Cream og Heat Styling Protection fra Björn Axén. Touper nu håret og sæt det fast i to rækker med nåleSæt derefter blomsterne i nålene.

Tips! Få en blomsterhandler til at hjælpe med at binde blomsterne, da holder de meget længere og sidder bedre.

TIL DENNE FRISURE SKAL DU BRUGE:

Blomster, Creative Styling Cream, Heat Styling Protection, Maple Wood Finishing Brush og hårnåle.  

Produktet er lagt i indkøbskurven