Gå til indhold

Hårstyling - hurtigt og nemt!

 

Magic Style Brush

VÆRKTØJER:

AC 2000 føntørrer
Magic Style Brush
 

SÅDAN GØR DU:
Håret forbehandles med Volume Mousse, som føntørres ind i håret for at tilføre volumen og varmebeskyttelse. Begynd så stylingen i det tørre hår. Tag overhåret væk og begynd med underhåret.
Vælg nu den størrelse Magic Style Brush, der passer til dig, og rul en passende stor hårdel op på varmebørsten.
Sørg for, at spidserne ligger glat på børsten, når håret rulles ind, så der kommer en fin afslutning på formen. Hold børsten der, indtil varmen er gået igennem håret og rul så forsigtigt ud igen. Lad håret afkøle. Hvis du trykker på ioniseringsknappen på Magic Style Brush, kan du opnå et endnu mere glansfuldt resultat.
Gennemgå nu resten af håret på samme måde. Når håret er kølet af, masseres hovedbunden med hænder og fingre for at løsne hårlokkerne og skabe volumen. Toupér nu håret let med fingrene og sæt frisuren med Fixing Hairspray.

 

Slide Curler

VÆRKTØJER:

AC 2000 hårtørrer
Slide Curler
 

SÅDAN GØR DU:
Håret føntørres med Smoothing Cream, som giver både glans og varmebeskyttelse. Når håret er tørt, sættes det øverste hår op med klips. Inddel håret i mindre sektioner – begynd med underhåret.
Sektionen sprayes med Fixing Hairspray for ekstra hold og snoes bagud. Drej den nu rundt om en Slide Curler, også bagud, hold i spidsen og vent på, at hårdelen er varmet helt igennem. Hold tangen lodret. Rul den forsigtigt ud igen og lad håret afkøle.
Tag nu resten af håret på samme måde. Håret krølles væk fra ansigtet på begge sider. Når hele håret er krøllet og er afkølet, børstes det med en Detangling Brush, så du undgår sammenfiltring.
Kom lidt Argan Oil i for at få en flot glans og separation.

 

Volumaster

VÆRKTØJER:

AC 2000 føntørrer
Volumaster

SÅDAN GØR DU:
Håret føntørres med Salt Water, som både giver et fast greb i håret og varmebeskyttelse. Form spidserne let.
Til volumenbehandlingen bruges Volumaster og en kam. Tag hårdele af ca. 1 cm bredde i hele overdelen af håret og toupér i bunden. Tryk så Volumaster mod hovedbunden – kun et ganske kort øjeblik!
Når alt håret i sektionen er volumenbehandlet, børstes touperingen ud med en Detangling Brush, så der er en let krusning tilbage til at give volumen.

 

Lav krøller

VÆRKTØJER:

AC 2000 føntørrer
Titanium krøllejern

SÅDAN GØR DU:

Håret forbehandles med Smoothing Cream, som føntørres ind i håret for at give glans og varmebeskyttelse. Begynd nu stylingen i tørt hår.

Håret inddeles med klips, overdelen sektioneres og tages væk, hvorefter du starter med at krølle underhåret. Brug det Titanium krøllejern, der passer bedst til dig, og rul en hårdel ind, som passer til tangens længde. Sørg for, at spidsen ligger glat inde i tangen, så hver hårlok får en fin afslutning. Hold krøllejernet der, indtil varmen er gået igennem hårsektionen. Du kan mærke forsigtigt med fingrene, om det er tilfældet. Rul så hårdelen ud og åbn og luk tangens klemme forsigtigt for at få hårlokken løs. Lad den afkøle, så håret fikseres i sin form.

Hvis dit hår er svært at sætte eller let mister sin form, kan du anvende Fixing Hairspray på hver hårdel, inden du begynder at bruge tangen.
Fortsæt på samme måde med resten af håret. Når du har været igennem alle hårlokker, og de er afkølet, skilles lokkerne med fingrene, så du får det perfekte look. Fiksér med Fixing Hairspray.

Produktet er lagt i indkøbskurven