Gå til indhold

Til grillen

BALSAMICO-MARINADE


MARINADE TIL 800 G OKSEKØD


INGREDIENSER

 

  • 0,5 dl lys soja
  • 2 spsk. balsamico
  • 2 spsk. farin
  • 1 stort fed revet hvidløg
  • Friskkværnet peber
  • 2 spsk. hakket frisk timian
  1. Puds kødet af og læg det i en vakuumpose.
  2. Bland ingredienserne til marinaden. Marinaden hældes over kødet i vakuumposen og vakuumpakkes

 

marianad

kott

PERFEKT MARINERET OKSEFILET

 

4 PERSONER


INGREDIENSER

 

  • 800 g hel oksefilet eller et
  • velmarmoreret stykke uden fedtkant
  • Vakuumpakket og marineret med
  • balsamico-marinade
  1. Varm sous viden op til 55-65°C afhængigt af, hvordan du vil have kødet. Ved 55°C bliver kødet rødstegt, ved 60°C medium og ved 65°C gennemstegt.
  2. Når kødet er klar, åbnes vakuumposen, og kødet tages op. Kødet tørres forsigtigt af og grilles ved kraftig direkte varme på grillen i ca. 1 minut på hver side for at opnå en lækker grillet overflade. Lad kødet hvile i nogle minutter, inden du skærer kødet ud til servering.

Anbefalede produkter:

grill_sealer.png



FOOD SEALER CHEF
Hurtig marinering og bedre smag


Fantastisk til marinering af fisk og kød – marinering i food sealer giver en pragtfuld smag og er klar på få minutter. En food sealer gør det meget nemmere at undgå madspild, og madens kvalitet vil stadig være god.

 

Læs mere...

 

grill_sous_vide.png

 

SOUS VIDE COOKER PRECISION
Giver et bedre grillresultat


Nu har du mulighed for at forkoge kødet, inden du lægger bøffen på grillen som grand finale. Kødet får den samme fine farve hele vejen igennem, og du beholder de safter og aromaer, som giver kødet den fyldige smag. Kødet vakuumpakkes og lægges i varmt vand, som forsigtigt cirkulerer. Vi kan også anbefale, at du prøver med fisk og grøntsager, som får en helt anden smag til grillmiddagen.

 


Læs mere

 

 

Produktet er lagt i indkøbskurven