Gå til indhold

Tilbehør

Lækkert tilbehør til grillmaden, som sætter lidt ekstra krydderi på en hyggelig aften.

HJEMMELAVEDE SPRØDE POMMES FRITES


4 PERSONER


INGREDIENSER

 

  • 800 g bagekartofler
  • Neutral madolie til fritering, f.eks.
  • friture-, solsikke- eller rapsolie
  1. Lad gerne skrællen blive på kartoflerne. Skær på langs i ca. 5 mm tykke stave.
  2. Kog vand i en kasserolle og blancher kartoffelstavene i ca. 3 minutter. Lad dem dryppe af i et dørslag og hæl dem så ud på en plade med et viskestykke og lad dem tørre og afkøle.
  3. Når kartoflerne er helt tørre og afkølede, friteres de i 130°C i 8-10 minutter, uden at kartoflerne tager farve. Lad dem dryppe af på bagepapir, og lad dem afkøle. Du kan sagtens forberede kartoflerne og stille dem i køleskabet, til de skal friteres sidste gang lige inden servering.
  4. Nogle minutter inden servering friteres kartoffelstavene i 180°C, indtil de bliver sprøde og gyldne pommes frites. Strø med salt og servér med det samme.

pommes

sallad

GRILLET ROMAINESALAT MED PARMESAN OG PINJEKERNER


4 PERSONER


INGREDIENSER

  • 2 hoveder romainesalat
  • 3 spsk. olivenolie
  • 100 g revet parmesan
  • 65 g ristede pinjekerner
  • Salt og peber
  • 1 citron
  1. Skær først citronen midt over og læg de to dele på den varme grill med snitfladerne nedad. Lad dem grille, mens salaten tilberedes og grilles.
  2. Del romainesalaten på midten langs med bladene. Lad roden blive tilbage, da den holder salaten sammen.
  3. Hæld olivenolien på salaten og grill ved kraftig varme i 1 minut. Vend nu salaten og grill den et minut til på den anden side.
  4. Tag salaten af grillen. Drys med salt og peber. Pres en halv grille citron ud over salaten. Fordel nu den revne parmesanost på salaten og drys med pinjekerner. Servér straks med den anden grillede citron ved siden af.

TRØFFELMAYONNAISE


4 PERSONER


INGREDIENSER

 

  • 1 æg
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • 0,5 tsk. dijonsennep
  • 0,5 tsk. salt
  • 2,5 dl neutral madolie
  • 2 tsk. trøffelolie
  • (og evt. revet sort trøffel)
  • Friskkværnet peber

 

  1. Slå ægget ud i en lille skål, tilsæt dijonsennep, vineddike,salt og madolie. Kør en stav-blender ned i bunden af skålen og pisk, til det hele er blevet til en hvid og luftig mayonnaise.
  2. Smag til med trøffelolie, friskkværnet peber og evt. lidt mere salt.

majonnas

Anbefalede produkter: 

ProDigital.PNG

 

DEEP FRYER PRO DIGITAL

Pommes frites, løgringe og andet lækkert til grillfesten

Her har du et perfekt supplement til grillen. Deep Fryer Pro Digital kan lynhurtigt lave sprøde pommes frites og løgringe til bøffen. Den har et digitalt display, som både viser temperatur og tid. Den har en kapacitet på 4 liter og har derudover en Cool Zone-funktion, som forlænger oliens holdbarhed.

Læs mere

Optigrill.PNG

OPTIGRILL


OptiGrill er en unik innovation, som takket være avanceret teknologi giver et perfekt grillresultat hver gang. Den er udstyret med en sensor, som automatisk måler tykkelsen på kødet og indstiller tid og temperatur derefter. Indikatoren angiver kødets tilberedningsgrad fra rare til well done. Seks automatiske programmer til forskellige fødevarer; hamburger, fjerkræ, panini, pølser, hakket kød og fisk. Manuel funktion til grillning af grøntsager og frugt. Indikatoren viser, når grillen er klar til brug. Aftagelige grillplader med non-stick belægning som tåler makinopvask.

Læs mere

stickmix.PNG

 

STICK MIXER QUICKPREP 500

Til hot salsa, mayonnaise og barbecuesauce


Blend, pisk og hak alt uden problemer. Med Quickprep kan du mikse det meste til grillmiddagen og hurtigt lave en dressing eller sauce til kød, fisk eller grønt. Inklusiv hakketilbehør og piskeris i rustfrit stål samt beholder.

 

Læs mere

Produktet er lagt i indkøbskurven