Gå til indhold

Bliv inspireret med lækre opskrifter

Maden er vores essentielle brændstofkilde, så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af den? Særligt, når det ikke kræver ekstra af hverken dig eller din tid - tværtimod!

balsamicoglaserad-flaskfile-rodbetor.jpg

Balsamicoglaseret svinemørbrad med timian-kogte rødbeder

600-800 g svinemørbrad

Balsamicoglasur
1 dl balsamicoeddike
3 spsk. råsukker
1 tsk. salt
1 spsk. oksefond, koncentreret
1 dl vand
2 spsk. maizena jævner

Timian-kogte rødbeder
600 g rødbeder
½ bdt. frisk timian, hele kviste
2 hvidløgsfed, finthakkede
Salt
Peber
100 g fetaost
1 spsk. olivenolie
50 g rucola

Se hele opskriften...

lamm-m-kronartskocka.jpg

Lammesteg med rosmarin, parmesancreme og artiskok

4 portioner

600-800 g lammesteg, benfri

3-4 kviste frisk rosmarin
2 hvidløgsfed, finthakkede
2 tsk. salt
5 sorte peberkorn
4 artiskokker, hele, friske
1 tsk. salt

Parmesancreme
1 dl græsk yoghurt
1 dl crème fraîche 38%
1 dl fintrevet parmesan
1 spsk. hvid balsamicoeddike
Salt
Sort peber

Se hele opskriften...

laxfile-hollandaise.jpg

Laksefilét med appelsinhollandaise og urtekartofler

4 portioner

600 g laksefilet

Appelsinhollandaise
200 g smør
4 æggeblommer
1 appelsin, saft og skal
2 tsk. æblecidereddike
Salt
Cayennepeber

Urtekartofler
800 g kartofler
3 dl blandede, finthakkede
urter
3 spsk. olivenolie
½ tsk. salt

Se hele opskriften...

kalvpannbiff.jpg

Kalveburger med rødløgskompot

4 portioner

Kalveburger
600 g kalvefars
1 løg
2 spsk. vand
Salt
Hvid peber, malet

Rødløgskompot
4 rødløg
1 spsk. rapsolie
2 spsk. sukker
4 spsk. balsamicoeddike
½ dl rødvin
2 spsk. kalvefond, koncentreret
Salt
Peber

Se hele opskriften...

helstekt-entrecote.jpg

Helstegt entrecôte med kartoffelterrine og rødvinssauce

4 portioner

600-800 g entrecôte, hel
Salt
Peber

Kartoffelterrine
800 g skrællede kartofler
4 skalotteløg
2 hvidløgsfed
75 g smør
2 spsk. frisk, hakket timian
Salt
Peber

Rødvinssauce
1 spsk. sukker
2 dl rødvin eller rød madlavningsvin
3 spsk. koncentreret kalvefond
2 dl vand
3 spsk. balsamicoeddike
2 tsk. majsstivelse (Maizena)
2 spsk. smør

Se hele opskriften...

kycklingfile-aubergine.jpg

Kyllingefilét med salviesmør og aubergine

4 portioner

4 stk. kyllingefilét
à 150-200 g

Salviesmør
100 g smør
2 knivspids salt
1 spsk. citronsaft
½ dl frisk salvie, finthakket

Aubergine
2 auberginer
2 spsk. olivenolie
Salt
Peber

Se hele opskriften...

Produktet er lagt i indkøbskurven