Gå til indhold

Produkter

Mad tilberedt under vakuum – sous vide – bibeholder næring, mineraler og smag. Tilberedning af vakuumpakket mad på lav, konstant temperatur får råvarens bedste egenskaber frem. Giver mørt og saftigt kød. En tilberedningsmetode, der giver et perfekt resultat for kød, fisk og grøntsager

Tilbered maden til perfektion med denne sous vide med lydløs magnetisk cirkulator og få den præcise tilberedningstemperatur. Den perfekte tilberedningsteknik til mørt og saftigt kød, fisk og grøntsager. Madvarer tilberedt under vakuum – sous vide – bevarer næringsstoffer, mineraler og smag.
  • Kapacitet til omkring 2,5 kg kød.
  • Holder til op til 8 vakuumforseglede portioner medfølger.
  • Støjsvag magnetisk cirkulator, der får vandet til at cirkulere og sikrer præcis tilberedningstemperatur.
  • Justerbar temperatur 40-90 °C med 0,1 °C afvigelse.
  • Timer-funktion op til 72 timer.
En mindre sous vide cirkulator, der sænkes ned i vandet i en stor gryde (fra 10 l). Perfekt til hjemmekokken, der vil opnå perfektion i køkkenet.
  • Cirkulator for en mere præcis temperatur
  • Kapacitet: 30 l vand.
  • Justerbar temperatur: 25-99° med 0,1°C interval
  • Tids- og temperaturguide medfølger
  • Anvendes sammen med OBH Nordica Food Sealers
Brugervenlig sous vide cirkulator i stilrent design. Et produkt, der er som skabt til hjemmekokken.
  • Cirkulator for en mere præcis temperatur
  • Kapacitet: 3 kg kød, 6-8 portioner
  • Nem tømningsfunktion
  • Tids- og temperaturguide medfølger
  • Anvendes sammen med OBH Nordica Food Sealers
Produktet er lagt i indkøbskurven