Gå til indhold

Produkter

Mad tilberedt under vakuum – sous vide – bibeholder næring, mineraler og smag. Tilberedning af vakuumpakket mad på lav, konstant temperatur får råvarens bedste egenskaber frem. Giver mørt og saftigt kød. En tilberedningsmetode, der giver et perfekt resultat for kød, fisk og grøntsager

En mindre sous vide cirkulator, der sænkes ned i vandet i en stor gryde (fra 10 l). Perfekt til hjemmekokken, der vil opnå perfektion i køkkenet.
  • Cirkulator for en mere præcis temperatur
  • Kapacitet: 30 l vand.
  • Justerbar temperatur: 25-99° med 0,1°C interval
  • Tids- og temperaturguide medfølger
  • Anvendes sammen med OBH Nordica Food Sealers
Køb her
Brugervenlig sous vide cirkulator i stilrent design. Et produkt, der er som skabt til hjemmekokken.
  • Cirkulator for en mere præcis temperatur
  • Kapacitet: 3 kg kød, 6-8 portioner
  • Nem tømningsfunktion
  • Tids- og temperaturguide medfølger
  • Anvendes sammen med OBH Nordica Food Sealers
Køb her
Produktet er lagt i indkøbskurven