Oplev Actifry Genius

Actifry Genius varmluftsfriturer er nemme at bruge og rengøre. De tilbereder mad med lidt eller ingen olie takket være den eksklusive Dual Motion-teknologi, der kombinerer cirkulerende varm luft med blid omrøring. Med intelligente tilberedningsprogrammer kan du tilberede forskellige typer mad såsom pommes frites, stegte ris, fisk, wokretter, grøntsager, kød og desserter. Du skal ikke stresse, når maden er klar, da den automatiske hold-varmfunktion holder maden varm, indtil den er klar til at blive serveret!

Lav sund og god mad med lidt eller ingen olie!

ActiFrys automatiske temperaturstyring og drejearm sørger for nænsom og jævn omrøring. Det betyder lækker og sund mad med lidt eller ingen olie.

Vidste du, at vi lanceret, en ny dansk ActiFry-app?

Download appen gratis i App Store, og Google Play!


 

Vælg den rigtige varmluftsfriture og steg din mad uden olie 

Må vi præsentere ActiFry, som efter mange års forskning og flere registrerede patenter har taget verden med storm. Den revolutionerende varmluftsfriture giver mulighed for hurtig og nem madlavning, og takket være det unikke omrøringssystem kan du lave både sund og god mad med minimal anstrengelse. Med en ActiFry kan du tilberede din mad med bare en lille skefuld olie og invitere familien på et bedre og sundere måltid! Med varmluftsfrituren kan du lave alt - lige fra pommes frites og nuggets til lækre rodfrugter og en saftig laksefilet. Her finder du OBH Nordica ActiFry, hvor du også kan se, hvilke af vores forhandlere, der har netop din model på lager. Vælg mellem OBH Nordica ActiFry Original, ActiFry Genius, ActiFry Express eller en ActiFry med snackingkurv. Vi har udviklet ActiFry-modeller i flere forskellige størrelser og med forskellige ekstrafunktioner. Nyd et lækkert måltid - uden olie! PS: Er du på udkig efter en klassisk frituregryde med olie? Så klik her

I en begrænset periode har du mulighed for at teste udvalgte produkter derhjemme og returnere produktet, hvis du ikke er tilfreds.

Læs mere