Er du vild i sprøde, varme sandwich?

Sandwichristeren giver dig præcis den sandwich, du ønsker.

Fyld, grill og nyd!

Kompakte Crispy griller sandwichene dine hurtigt. Hvad fylder du din næste med?

Flere sultne derhjemme?

Quattro griller fire varme sandwich ad gangen, perfekt når der er flere sultne derhjemme!

Muslingeformede plader holder din gode fyldning på plads

Flere af vores sandwichristere, som favoritten Snack Black, har muslingeformede plader, der forhindrer, at fyldet falder ud af sandwichen, mens du griller den. Lækker, ikke sant? 

Når du får lyst til en grillet sandwich

Hvem sætter ikke pris på en varm sandwich? Og mulighederne er uendelige! Med en sandwichmaskine i køkkenet kan du lave en lækker varm sandwich på ganske få minutter. Vi har udviklet flere sandwichmaskiner, så du har mulighed for at finde din helt personlige favorit. Du er bare nødt til at prøve vores Sandwich Maker 2-i-1, som er forsynet med to forskellige slags plader, og som passer til alle slags brød. En lille og smart variant er Crispy, som har muslingeformede plader. Det er nemlig med til at forhindre, at fyldet falder ud af sandwichen, mens du griller den. 
Her på siden finder du vores lækre sandwichmaskiner, hvor du kan se, hvilke forhandlere der har netop din foretrukne sandwichmaskine. Vi giver dig lige lidt inspiration med på vejen, som du kan prøve, næste gang du får lyst til en grillet sandwich: 1. manchego og grillet peberfrugt, 2. avokadosmør og gule tomater, rucola og havsalt, 3. mozzarella, kantareller og frisk timian.