Gå til indhold

Star of Hope

OBH Nordica har i de sidste 17 år valgt at støtte Star of Hopes arbejde med fadderbørn, der gennem økonomisk støtte får muligheden for uddannelse, udvikling og et bedre liv. Vor virksomhedsledelse har ved flere lejligheder besøgt vore fadderbørn og set, hvordan Star of Hope arbejder i udsatte lande.

I øjeblikket har virksomheden 25 fadderbørn, der ved hjælp af månedsbidrag får mulighed for skolegang, næringsrig kost og på sigt et arbejde, der giver nye muligheder.

Vore medarbejdere er ligeledes stærkt engageret i vor støtte til Star of Hope og vore fadderbørn. Flere har valgt at engagere sig privat ved selv at yde støtte til et fadderbarn. OBH Nordica kan varmt anbefale Star of Hope og deres organisation.

Fakta om Star of Hope

Star of Hope er en uafhængig indsamlings- og hjælpeorganisation, hvis arbejde bygger på opfattelsen af, at alle mennesker er lige, uanset hudfarve, religion samt etnisk og socialt tilhørsforhold. Børn og deres omgivelser står i centrum for arbejdet. Star of Hopes vision er, at de ved at give børnene uddannelse, omsorg, troen på sig selv, håb samt tro på fremtiden kan være med til positivt at udvikle de lande, organisationen er aktive i.

 Star of Hope

 •Hjælper dagligt omkring 30.000 børn med en grundlæggende skoleuddannelse, næringsrig kost, omsorg samt lægehjælp.

•Yder støtte til omkring 150 projekter i fire verdensdele.

•Yder støtte til udvikling i byer til forbedring af levevilkårene for tusindvis af børn og voksne i den tredje verden.

•Har deltaget i hjælpearbejdet i forbindelse med mere end 50 større og mindre katastrofer.

•Har ændret levevilkårene for titusindvis af børn med nedsat funktion i Østeuropa.

Vil du vide mere om Star of Hope, kan du finde yderligere oplysninger på deres hjemmeside: www.starofhope.org.

 

Produktet er lagt i indkøbskurven