Hvad kan vi hjælpe med?

Find produkt- eller modelnummer

Kontakt os

Har du spørgsmål, som du ikke har kunnet finde svar på her på hjemmesiden? Så er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående formular, eller på telefon 43 350 350. Vor kundeservice har åben mandag-torsdag kl. 09:00-16:00 samt fredage kl. 09:00-15:30. Du kan også sende os en e-mail på contact-dk@obhnordica.com.

Reservedele

Vi anbefaler CJ Hvidevareservice og JF:s Hushållsservice & Handel.
 

Brugsanvisninger

Mangler du en brugsanvisning til dit produkt? Ved at søge på dit produkt i søgefeltet ovenfor vil du også kunne finde produktets brugsanvisning blandt søgeresultaterne. Du kan dog også finde brugsanvisninger på de pågældende produktsider.

Vi beder om forståelse for, at der i øjeblikket kan opleves forsinkelse på levering af vores produkter. En stor del af vores produktion er placeret i Frankrig og Kina, som er hårdt ramt af Covid-19 virussen. Vores fabrikker i Kina er så småt ved at åbne igen, så vi håber, at vores leverancer er tilbage på det normale niveau igen over sommeren. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker information om et specielt produkt.

Udfyld formularen