Om OBH Nordica

7915_styling_2.jpg

Vi er kendt for at udvikle innovative produkter med intelligente løsninger og smart design til altid fair priser. Via vores kvalitetsprodukter har millionvis af forbrugere fået øjnene op for OBH Nordica, og vi er meget taknemmelige for, at vi i dag har en meget stærk position i Skandinavien. Vi vil altid gøre vores bedste, så vi fortsat kan levere nye og spændende produkter i et smart design til vores kunder i Skandinavien og resten af verden.

OBH Nordica er en skandinavisk virksomhed med udspring i Sverige og Danmark. I 2002 slog det svenske Nordica, som blev grundlagt i 1959, sig sammen med det danske OBH og blev derefter til OBH Nordica. I dag har vi selskaber i Sverige, Danmark, Norge og Finland, ligesom vi også er repræsenteret i Kina.

Siden 2015 har OBH Nordica været en del af Groupe SEB, en verdensomspændende virksomhed inden for husholdningsprodukter med mere end 34.000 medarbejdere i 150 lande. Groupe SEB har sit hovedkontor i Frankrig og går helt tilbage til 1857.

Groupe SEB Nordic har en årlig omsætning på ca. 800 millioner kr. og ca. 130 medarbejdere, hvoraf halvdelen arbejder fra vores hovedkontor i Sundbyberg uden for Stockholm.

Læs mere om OBH Nordica:

Vores historie

Vores vision og mission

Holdbar udvikling og socialt ansvar

Vores DNA

Velgørenhed

Ledelsesgruppen