Inspiration & produkter til madlavning

Køkkenet er hjemmets vigtigste rum! Vores køkkenprodukter hjælper dig med alle hverdagens gøremål - hvad enten du vil brygge den bedste kop kaffe, bage sprøde vafler, mikse sunde smoothies eller vakuumpakke dine råvarer.

Vi stræber efter at være en inspirerende del af dit hjem

Vi tror på produkter med et stilrent design, der lever op til kravene om nye smarte løsninger i vores hverdag. Vores produkter er fremstillet med innovativ teknologi og kvalitet - og altid med brugeren i tankerne.

Stavblender

En stavblender kan bruges til mange ting i køkkenet. Det kan for eksempel bruges til at blende supper, kartoffelmos, hummus og puré. I vores sortiment har vi flere brugervenlige stavblendere, så du nemt kan finde den rigtige til dit behov.

Foodprocessor

Med en god foodprocessor kan du hakke, skære, ælte, blande og piske ved hjælp af det forskellige tilbehør. Vi har forskellige modeller i sortimentet designet efter dine behov i køkkenet. Med OBH Nordica Double Force Digital foodprocessoren kan du lave alt fra smoothies til pestoer, saucer og salater. Den har en stor 3 liters skål og en 2 liters blenderkande til alsidig brug. Takket være dens to 1000-watt motorer og skarpe S-klinge med titaniumbelægning er den en stærk hjælper i køkkenet.

Kaffemaskine med kaffekværn

Oplev smagen af ​​friskmalet kaffe. OBH Nordica Grind Aroma kaffemaskinen har en indbygget kaffekværn, der brygger kaffen på friskmalede bønner. Du kan justere styrken på kaffen, og du kan vælge om bønnerne skal males medium eller fint. Kaffemaskinen har en 24 timers timer, så du kan have din kaffe klar om morgenen.

Magien sker i køkkenet

Vi vil gøre det lettere og sjovere for dig og din familie i køkkenet. Derfor har vi udviklet produkter med smarte funktioner, der er lette at bruge og passer ind i den nordiske livsstil. Her finder du inspiration, opskrifter og produkter til både hverdag og fest. Vi har alt fra elkedler til popcornmaskiner, blendere, håndmixere og brødristere. Se her på siden og klik på det du leder efter eller brug vores søgfunktion i højre hjørne.

Vi ønsker at gøre hverdagen lettere

Vi tror, ​​du holder lige så meget af design og smarte løsninger, som vi gør. Vi tror, ​​du elsker ændringer i farver, form og udseende, som en del af indretningen af ​​dit hjem. Vi tror, ​​du vil have innovative løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere. Vi synes, at du på en måde er lidt ligesom os.

Behold den naturlige smag

Sous Vide er en metode til varmebehandling af fødevarer udviklet i Frankrig i 1970'erne og betyder "under vakuum". For at beskytte kødet mod vand og for at bevare smagen, vakuumpakkes kødet. Efter vakuumpakning varmebehandles kødet i vandet, og dermed bevarer maden vigtige næringsstoffer under tilberedningsprocessen.