Find den rigtige blender til dig

Velsmagende smoothies, varme supper, hjemmelavet mandelmælk og babymad. Hvad vil du bruge din blender til?

Den bedste blender

I dag er der rigtig mange, der har en blender i køkkenet, og i dag skal en blender ikke kun kunne lave smoothies. Når det så er sagt, er vi stadig helt vilde med smoothies! Vi anbefaler her tre forskellige slags blendere, hvor vi også beskriver deres funktion, så du kan vælge den rigtige. De kan inddeles i følgende kategorier:

1. "Standardblender" - Med en standardblender kan du nå meget langt. Foruden smoothies kan den også knuse is, og takket være de forudindstillede programmer er vores blendere meget lette at anvende. Et rigtig godt bud er vores Power Rocket, som fås med take away-flaske - perfekt til at tage med i fitnesscenteret eller på jobbet!

2. Højhastighedsblender eller en såkaldt "high speed-blender" er en blender, hvor bladet roterer med mindst 30.000 omdrejninger i minuttet. Derfor er denne type blender særlig kraftfuld, og den kan således både knuse små nødder og kerner. Med en højhastighedsblender som Ultimate Blend kan du f.eks. lave din egen mandelmælk.

3. Vakuumblenderen er det seneste skud på stammen inden for blendere. Med en vakuumblender får din smoothie en mere jævn tekstur, flere antioxidanter og en flottere farve. Sundere og bedre - og helt enkelt! Vi har flere typer vakuumblendere, som fås både med og uden take away-flaske. Endelig bør du også tjekke vores frække UltraBlend Boost - en højhastighedsblender, som også kan lave varm suppe direkte i kanden, vakuumblende din smoothie og meget mere.