Find en kedel som passer ind i dit køkken

Kedeln har en given plads i mange køkken. Koge vand til nudler eller grød og selvfølgelig, for å lave den perfekte kop te.

Kedeln som forbliver kølig på ydersiden

Duo Touch's smarte dobbeltvæggede konstruktion holder ydersiden kølig, mens indersiden effektivt leder varme.

Se vandet koge op

I stilfulde Venice Glass i rustfrit stål og glas kan du se vandet, når det koger op.

Kedel i retrostil

Kog en god kop te med Legacy!

Mange anveldsesmuligheder

Selvom elkedlen er et ret beskedent produkt og har en hovedfunktion, så kan den faktisk bruges til rigtig meget. Du kan koge vand i den til nudler, du kan koge vand til grød eller fremskynde madlavningen (det kan vi godt lide!), og sidst, men ikke mindst - så er den perfekt, når du skal lave te. Vi oplever, at te er blevet en meget populær drik, og du kan vælge mellem et hav af slags - f.eks. grøn, sort og hvid. Derfor har vi udviklet en elkedel, som netop er designet til at lave den perfekte kop te. Forskellige tesorter kræver nemlig forskellige vandtemperaturer. Vi har derfor elkedler med fem forudindstillede temperaturniveauer, som passer til de forskellige tesorter!

Find din elkedel

Siden elkedlen gjorde sit indtog i vores hjem, har den haft sin faste plads i husholdningen. I slutningen af 1800-tallet opfandt man den første elkedel, og siden da har den moderne elkedel fået mange forskellige  finesser, også selvom dens hovedfunktion stadig er at koge vand. En af grundene til, at mange vælger en elkedel, er, at det går meget hurtigere at koge vand i en elkedel end i en kasserolle på komfuret. Faktisk går det næsten dobbelt så hurtigt! Derudover er det mere energivenligt at koge en liter vand i en elkedel i stedet for på komfuret. Når du koger vand i en kasserolle på komfuret, skal både kogepladen, kasserollen og vandet varmes op. Hvis du i stedet bruger en elkedel, er det kun vandet og elkedlen, der skal varmes op, og på den måde går det meget hurtigere. En elkedel er ofte fremstillet af et tyndt materiale, hvilket er med til at fremskynde processen. Det er godt for miljøet og nemmere for dig. Vi har elkedler i flere forskellige materialer - tjek vores smarte elkedler i glas, hvor du kan se vandet koge, eller vælg en elkedel i klassisk, rustfrit stål. Mange forbinder stadig elkedlen med den runde udformning - derfor har vi udviklet vores smarte Legacy-kedel i ægte retrostil. Den passer perfekt til dig, som gerne vil gøre din elkedel til en del af din indretning.