Dobbelt og enkelt vaffeljern

Du kommer langt med vaffeljernet, der laver en enkelt vaffel ad gangen, men vil du være dobbelt så effektiv, eller har du flere maver at fylde? Invester i et dobbelt vaffeljern! Vafler er en hurtig og nem måde at fylde maven på efter din træning eller på dovne søndagsmorgener. Vaffeljernet fås i både klassisk rustfrit stål eller med plastbeklædning. Håndtag for nem håndtering og nonstick-belægning for nem rengøring.

Non-stick belægning

Marmelade og flødeskum er en gammel klassiker at toppe vaflerne med, men eksperimenter gerne med forskellige toppings for at finde din favorit. Skift også med indholdet af ingredienser i dejen. Erstat mælken med plantebaserede alternativer eller fyld vaflen med spinat for en sundere version. Uanset hvordan du vælger at lave dine vafler, har alle vores vaffeljern en non-stick belægning, der forhindrer klæbning. For en god bagning skal du sørge for at få en jævn fordeling af dejen på dit vaffeljern. De indbyggede signallys viser, når vaffeljernet er klart til brug, så du ikke behøver at vente et unødigt sekund ekstra.

Æbleskivebager

Udover det klassiske vaffeljern har vi også en æbleskivebager. De små runde kager er en dansk specialitet, og skal det være rigtigt, skal hver enkelt have et lille stykke æble i. Nyd dem som snack om aftenen og dyp dem i sukker, marmelade eller måske chokoladesauce.