Tænk miljøsmart

Tænk miljøsmart

Ved at vælge en støvsuger fra vores Green Force serie bidrager du ikke kun til et bedre miljø, men du sparer også penge. To gode grunde til at tænke miljøsmart. Green Force støvsugere består af op til 70 % genbrugsplast og har en meget høj genanvendelighed på 82 %, samt at støvsugeren leveres i en økologisk og 100 % genanvendelig emballage. At vælge en grøn støvsuger betyder, at du får et energieffektivt, effektivt og holdbart produkt

Avanceret HEPA-filter

Avanceret HEPA-filter

Snavs suges ind og ren luft kommer ud. Green Force-støvsugerens avancerede HEPA-filter stopper de mindste partikler som dyrehår, mider, pollen og bidrager til ren luft. Den filtrerer op til 99,98 %, hvilket er perfekt til allergikere, der har stort behov for ren luft.

Ekstremt stille

Ekstremt stille

Green Force seriens støvsugere er ekstremt støjsvage støvsugere, den med det laveste lydniveau i Silence classic serien har kun 65dB, hvilket forenkler din hverdag, fordi du kan støvsuge når som helst uden at forstyrre andre.

reparerbar-produkt-15.png15 års forpligtelse til reparation

Siden 1. januar 2022 har OBH Nordica investeret i produktreparationer ved at udvide tilgængeligheden af ​​reservedele til produkter 10 år efter købsdatoen, reservedele til nye produkter lanceret i 2022 og til produkter, der stadig er i produktion. Dette gælder produkter, der har overskredet deres garantiperiode og er et vigtigt skridt i OBH Nordicas rejse for at bidrage til en mere cirkulær husholdning.

*Gælder udvalgte produkter