Støvsugere med pose

Vi mener, at en støvsuger med pose skal være nem at arbejde med, den skal sikre en effektiv rengøring, og så skal den helst ikke støje for meget. Det er derfor, at vi har udviklet vores støjsvage og meget effektive støvsugere. 

OBH Nordica støvsugere

OBH Nordica Silence Force Støvsugere Optimal støvopsamling på tæpper, hårde gulve og de laveste støv-emissioner med bevaring af energieffektivitet. Og så er den så stille, at du fint kan føre en samtale, mens du bruger den.

Har du hund eller kat i hjemmet?

Bliv dyrehårene kvit en gang for alle! Med flere af vores støvsugere kan du nemt slippe af med de irriterende dyrehår. Silence Force+, Silence Force Compact og X-Trem Power+ fås nemlig med en specialbørste, som effektivt suger hårene op fra dine møbler. Nemmere bliver det ikke!

Klassificering af vores støvsugere

Vores langsigtede produktudvikling er baseret på miljøvenlighed og banebrydende performance i kombination med lavest mulige støjniveau.

Som eksperter i branchen med respekt for miljøet tilstræber vi at anvende så meget genanvendeligt materiale som  muliigt i vores produkter. Vores støvsugere og deres kriterier gør det let for dig at vælge en støvsuger, der passer til dit behov.*
Guldstjernen henviser til bedste resultat opnået ud fra et givent kriterie.

174 - Bild 01 - DK.jpg

174 - Bild 02 - DK.jpg

* Brugs- og holdningsstudie udført af Papillon med 4826 respondenter fra Frankrig, Tyskland, Italien og Spanien – 2018. Rowenta label (varemærket OBH Nordica i Norden) baseret på EU-regulativ 666/2013 for at definere parametrene og tilhørende målemetoder. For mere information se www.rowenta.com

Støvsugere med pose

Med en smart støvsuger bliver din rengøring meget nemmere. Vi mener, at en støvsuger med pose skal være let at anvende, sikre dig en effektiv rengøring, og så skal den helst være så støjsvag som muligt. Vi tilbyder støvsugere med selvlukkende støvsugerposer, så du undgår at komme i kontakt med støv. Derudover har vi sørget for, at støvsugeren er så støjsvag, så du undgår at forstyrre andre i hjemmet. Endelig fjerner den hundehår hurtigt og enkelt! Flere af vores støvsugere er forsynet med en speciel mini-turbo-børste, som er særlig effektiv mod dyrehår. Og så er der jo ikke mindst vores allerbedste støvsuger Silence Force+ Black, som foruden mini-turbo-børsten også indeholder yderligere 7 slags tilbehør.