OBH Nordica som arbejdsplads

Waffles_.jpg

Hvis du trives i et miljø, hvor der altid sker noget, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvis du har en kærlighed til produkter, smart design og innovation, så er OBH Nordica den helt rigtige arbejdsplads for dig.

OBH Nordica er en skandinavisk virksomhed, som er ejet af den verdensførende Groupe SEB, der har ca. 35.000 medarbejdere på verdensplan. I Skandinavien har vi ca. 130 medarbejdere med hovedkontor i Sundbyberg samt salgskontorer i Oslo, København og Helsingfors.

På det skandinaviske hovedkontor i Sundbyberg arbejder vi med alt fra marketing, salg, salgssupport, produkter og innovation til service og kvalitet, indkøb, logistik/lager, kundeservice, HR, økonomi og IT.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig sammen med dybt engagerede og ambitiøse kollegaer.

Januar 2022-2023.jpg 

Ledige stillinger?

Følg os på LinkedIn, og find vores mange spændende karrieremuligheder, så snart de bliver lagt ud! Alle ledige stillinger lægges ud på vores LinkedIn-profil.

Hvis du gerne vil læse mere om vores moderselskab, og hvordan det er at arbejde i vores koncern, så kan du læse meget mere på: https://www.groupeseb-careers.com/en/