Björn Axén Tools Stylingværktøj

Björn Axén Tools Stylingværktøj

Inspiration fra frisørsalonen

Björn Axén Tools by OBH Nordica er en serie af stylingværktøjer med klar inspiration fra frisørsalonen. Udviklet i samarbejde med eksperter fra det succesrige frisørfirma Björn Axén.

Professionelle stylingværktøjer udviklet i samarbejde med  frisørfirmaet Björn Axén

Oplev salonfølelsen derhjemme

Björn Axén er en af ​​Sveriges mest succesrige frisørvirksomheder og hårplejemærker. Da sidste mange år har Björn Axén endda været Kongelig Hofleverandør. Hos OBH Nordica begyndte vi at arbejde sammen med Björn Axén og i fællesskab udviklede vi stylingværktøjer med tydelig inspiration fra frisørstolen.

Glattejern der glider ubesværet

Glattejern der glider ubesværet

Med sine specialdesignede plader glider OBH Nordica Ultimate Experience glattejernet ubesværet gennem håret. Glattejernet har en avanceret temperaturteknologi kaldet termokontrol, så håret varmes skånsomt for at mindske slid. Glattejernet er også blevet udstyret med 3D-plader, der justeres efter trykket fra din hånd for at fordele håret jævnt når du glatter, og for at skabe en ekstra glans.

Automatisk krøllejern

Genius Curler er det smarte krøllejern, der smukt krøller dit hår for dig. Krøllejernet kan både krølle håret ind mod eller væk fra ansigtet og bipper, når det er færdigt. Hvis du selv vil krølle håret, kan du slå den automatiske funktion fra. Krøllejernet har en lang 3 meter ledning og justerbar temperatur i tre positioner samt en auto off funktion.

Oplev Björn Axén-føntørreren

Vælg den rigtige føntørrer

Björn Axén by OBH Nordicas føntørrere er udviklet, så du kan bruge dem både i hverdagen og i et professionelt miljø. Vores nye revolutionerende og foldbare model, Ultimate Experience, stimulerer blodcirkulationen og iltningen af ​​hovedbunden takket være dens aftagelige mundstykke. BLDC-motoren gør føntørreren både støjsvag og effektiv, men også fleksibel takket være den lette vægt og det foldbare håndtag.