Få salonfølelsen med hjem
Føntørrer

Få salonfølelsen med hjem

Uanset frisuren har vi et bredt udvalg af føntørrere til at hjælpe dig med at skabe salonlooket og et professionelt resultat derhjemme.

Oplev salonfølelsen derhjemme

Oplev salonfølelsen derhjemme

Björn Axén er en af ​​Sveriges mest succesrige frisørvirksomheder og hårplejemærker. Da sidste mange år har Björn Axén endda været Kongelig Hofleverandør. Hos OBH Nordica begyndte vi at arbejde sammen med Björn Axén og i fællesskab udviklede vi stylingværktøjer med tydelig inspiration fra frisørstolen.

Oplev Ultimate Experience Curler

Oplev Ultimate Experience Curler

Ultimate Experience Air Care Curler er designet i en ergonomisk L-formet vinkel med en 90° hældning, så det bliver nemmere og mindsker anstrengelsen, når du krøller dit hår.

Oplev salonfølelse

Oplev salonfølelse

Leder du efter en føntørrer til at pleje dit krusede, krøllede eller glatte hår? Uanset frisuren har vi et bredt udvalg af føntørrere til at hjælpe dig med at skabe salonlooket og et professionelt resultat derhjemme. I sortimentet har vi alt fra en simpel rejsemodel til føntørrere fra Björn Axén Tools, der henvender sig til en mere professionel bruger.

Varmluftsbørste med keratin og turmalin

Varmluftsbørste med keratin og turmalin

Artist Keratin Care er varmluftsbørsten, der passer godt på dit hår. Den er belagt med keratin og turmalin, som modvirker krus, gør håret silkeblødt og tilføjer ekstra glans. Varmluftsbørsten har 3 forskellige varmeindstillinger og en kold luft funktion samt 2 forskellige børstehoveder, en volumenbørste (ø 30 mm) og en varmebørste (ø 35 mm).

Ledningsfrit glattejern

Leder du efter et ledningsfrit glattejern, som du også kan krølle dit hår med? Du oplader nemt dit Straight & Go gennem USB-porten. En opladning giver dig cirka 35 minutters brugstid, og batterilampen indikerer, hvornår det er tid til at oplade glattejernet. Med Straight & Go er det nemt at både glatte og krølle håret takket være afrundede kanter og keramisk belægning på pladerne