Ingredienser
1 bundt | basilikum |
1/2 kop | hampahjerter |
3 (1 spk) | fed hvidløg, hakket |
1/2 kop | ekstra jomfruolivenolie |
1/3 kop | ernæringsgær (valgfrit) |
1 tsk | rosa Himalayasalt |
Saft fra 1/2 frisk citron |
Sådan gør du
-
Skyl forsigtigt basilikummen under koldt vand for at rense for snavs.
-
Blend basilikum, hampahjerter, hvidløg og olie i din blender.
-
Mens du pulserer ingredienserne, tilsæt mere olivenolie efter ønske, og fortsæt med at pulse, indtil ingredienserne er fint hakket og overtrukket med olie.
-
Tilsæt ernæringsgær, hvis du bruger det, og citronsaften.
-
Juster krydderierne efter behov for at passe til dine præferencer.
-
Kog din pasta i henhold til instruktionerne på pakken. Hæld derefter vandet fra.
-
Overfør pestoen til en stor pande eller gryde. Overfør pastaen til gryden. Vend pastaen med saucen, indtil det er godt kombineret.
-
Server med rød oxalis og basilikum. Nyd!
Hvad syntes du om opskriften?