Ingredienser
| Brunkagedej | |
| Bagepapir |
Sådan gør du
-
Brug din favoritopskrift til brunkager (hjemmelavet eller færdigkøbt).
-
Rul dejen ud til en jævn tykkelse. Prøv at holde den relativt tynd (ca. 2–3 mm for sprødere småkager) for det bedste resultat i air fryeren.
-
Udstik småkagerne med forme.
-
Beklæd air fryer-kurven med et stykke bagepapir (sørg for, at det ikke blokerer luftstrømmen helt, og at det er foldet omhyggeligt, så det ikke flyver op).
-
Placer brukagerne i kurven. Sørg for, at der er lidt afstand mellem dem. Du skal sandsynligvis bage i flere omgange.
-
Temperatur: ca. 170°C
-
8–12 minutter, afhængigt af din air fryer og småkagernes tykkelse.
-
Start med kortere tid (f.eks. 6 minutter) og tjek dem. Air fryere kan variere meget, så du vil undgå, at de bliver brændte. Småkagerne skal være gyldenbrune.