Ingredienser
4 | kyllingebrystfileter |
1 | hoved romainesalat |
2 dl | krutoner (du kan købe færdige eller lave dine egne) |
1 dl | revet parmesanost |
Olivenolie | |
Salt og sort peber | |
Eventuelt lidt frisk persille eller basilikum til pynt | |
Dressing: | |
2 dl | mayonnaise |
2 spsk | friskpresset citronsaft |
2 tsk | dijonsennep |
2 tsk | Worcestershiresauce |
2 | hvidløgsfed, presset |
Salt og sort peber efter smag |
Sådan gør du
-
Start programmet på din Optigrill
-
Krydr kyllingebrysterne med lidt olivenolie, salt og sort peber.
-
Når forvarmningen er færdig, vil din Optigrill bippe, læg da kyllingebrystfileterne ind og lad programmet køre, indtil de er færdige. Kontroller, at kyllingebrystfileterne er gennemstegte, før du tager dem af grillen.
-
Mens kyllingen griller, gør salaten klar.
-
Dressing: Bland mayonnaise, citronsaft, dijonsennep, Worcestershiresauce og presset hvidløg i en skål. Smag til med salt og sort peber. Stil til side.
-
Vask og tør romainesalaten. Riv eller skær den i stykker og læg den i en stor salatskål.
-
Tilsæt krutoner til salaten og hæld halvdelen af den forberedte dressing over. Bland godt, så salaten er jævnt dækket.
-
Læg kyllingen på og drys parmesanost over hele salaten.
-
Dryp resten af dressingen over kyllingen og salaten.
-
Hvis du ønsker, kan du pynte med lidt frisk persille eller basilikum. Server straks og nyd din dejlige Caesar-salat med grillet kylling!
Hvad syntes du om opskriften?