Ingredienser
250 g | græskar |
12 ml | citronsaft |
7 g | hvidløg |
1 spiseskefuld | tahini |
200 g | afdryppede kikærter |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Sådan gør du
-
Sæt ovnen på 200 °C.
-
Fjern kernerne fra græskarret og skær det i stykker. Pil og hak hvidløget fint.
-
Smør en bradepande med olie og tilsæt græskar og hvidløg. Smag til med salt og peber. Bages i 45 minutter, indtil græskarkødet er meget mørt. Lad afkøle.
-
Læg det ristede græskar med græskarsaft og hvidløg i blenderen. Tilsæt citronsaft, tahini, kikærter og salt.
-
Sæt blenderen på smoothie-programmet og blend i 1 minut.
-
Server med rå grøntsager, kiks eller chips.
Hvad syntes du om opskriften?