Ingredienser
| 150 g | flødeost |
| 40 g | sukker |
| 1 tsk | flydende vaniljeekstrakt |
| 2 | æg |
| 90 g | brun farin |
| 90 g | vegetabilsk olie |
| 2 spsk | piskefløde |
| ½ tsk | kanelpulver |
| ½ tsk | peberkagekrydderi |
| ½ tsk | ingefærpulver |
| ½ tsk | havsalt |
| 100 g | hvedemel |
| 1 spsk | majsstivelse |
| 1 spsk | bagepulver |
| 160 g | revet gulerod |
| 60 g | valnøddekerner, hakkede |
| ½ | appelsin (skal) |
Sådan gør du
-
Pisk æg og sukker, indtil det bliver luftigt. Tilsæt olie, derefter fløden og krydderierne. Tilsæt mel, majsstivelse og bagepulver.
-
Når dejen er glat, tilsæt de revne gulerødder, de hakkede valnødder og appelsinskallen.
-
Klip en cirkel af bagepapir, der passer til bunden af en smurt tærteform (20 cm), og læg den i formen. Hæld dejen i.
-
Placer multifunktionsristen i lav position og placer derefter formen på den. Start tilberedningen. Program ROAST/BAKE i 40 minutter ved 160°C.
-
Forbered imens glasuren. Bland flødeost, flormelis og vaniljeekstrakt i en skål. Pisk i 2-3 minutter, indtil det bliver cremet. Stil til side på et køligt sted.
-
Når kagen er afkølet, fordel glasuren over toppen. Drys de resterende valnødder over.