Ingredienser
80 g | hvid chokolade |
500 g | kokosfløde |
500 g | mælk |
100 g | sukker |
200 g | mangopuré |
10 | æggehvider |
6 | passionsfrugter |
Sådan gør du
-
Riv den hvide chokolade i en skål.
-
I en gryde blandes kokosfløden med mælken og bringes i kog under omrøring.
-
Tilsæt sukkeret, rør og hæld blandingen over den hvide chokolade. Rør igen.
-
Tilsæt mangopuréen og bland godt.
-
I en anden skål piskes æggehviderne forsigtigt (uden at piske til marengs) og hældes gradvist i blandingen, mens du rører kontinuerligt.
-
Varm op og hæld i 6 glas.
-
Lad afkøle og sæt dem derefter i køleskabet.
-
Lad dem hvile i køleskabet i mindst 4 timer før servering.
-
Som topping: Del passionsfrugterne i halve, skrab frugtkødet ud og fordel i glassene.
Hvad syntes du om opskriften?