Ingredienser
| 300 g | hvedemel |
| 80 g | majsstivelse |
| 2 tsk | bagepulver |
| 1 tsk | brunkagekrydderi |
| 170 g | stuetempereret smør i tern |
| 150 g | brun farin |
| 2 | piskede æg |
| 240 g | chokoladeknapper |
| 1 | æggehvide |
| 150 g | flormelis |
| 0,5 spsk | citronsaft |
| Grøn og rød frugtfarve | |
| Sukkerdekorationer |
Sådan gør du
-
Bland mel, majsstivelse, bagepulver og krydderier i en skål. Sæt til side.
-
Put smør og brun farin i maskinens skål med omrøringstilbehør. Start køkkenmaskinen.
-
Skrab dejen ned fra siderne af skålen med en spatel, og start derefter maskinen igen.
-
Skrab dejen ned igen, tilsæt de piskede æg og start maskinen igen.
-
Tilsæt melblandingen.
-
Skrab en sidste gang ved behov, tilsæt chokoladeknapperne og start maskinen igen.
-
Forvarm ovnen til 200°C.
-
Form dejen til kugler på cirka 65 g og placer dem på en bageplade med bagepapir. Tryk dem let flade.
-
Når ovnen er varm, bag i 7 minutter.
-
I mellemtiden forbereder du glasuren. Bland æggehvide, flormelis og citronsaft i en skål. Del glasuren i tre lige store dele: farv en grøn, en rød og lad den tredje være hvid.
-
Når kagerne er afkølet, dekorer dem med glasuren og sukkerdekorationerne.