Ingredienser
8 x 100 g | kyllingelår |
2 tsk | middelhavskrydderier |
2 | squash (2 cm tern) |
1 | aubergine (2 cm tern) |
1 | rød peber (2 cm tern) |
1 | grøn peber (2 cm tern) |
2 | forårsløg, skåret i skiver |
4 | hvidløgsfed, hakkede |
4 spsk | olivenolie |
2 tsk | fennikelfrø |
Salt, peber | |
2 spsk | olivenolie |
2 tsk | kapers |
2 spsk | sorte oliven |
Sådan gør du
-
Bland kyllingen med krydderierne og olivenolien. Stil til side for at marinere.
-
Installer omrøringspaddelen i bunden af skålen. Læg alle ingredienser til toppingen i skålen. Placer multifunktionsristen i høj position. Arranger kyllingelårene.
-
Start tilberedningen. Program: CRISPY MEAL i 20 minutter ved 180°C (forvarmningstiden tilføjes automatisk).
-
Når timeren viser 10 minutter, åbn låget forsigtigt og vend lårene for jævn tilberedning. Afslut tilberedningen.
-
Fjern kyllingen og derefter multifunktionsristen fra skålen, brug ovnhandsker.
-
Tilsæt kapers og oliven til grøntsagerne. Bland og nyd.
Hvad syntes du om opskriften?