Ingredienser
| 4 | laksefileter |
| 240 g | langkornet ris |
| 5,5 dl | vand |
| 2 spsk | sojasauce |
| 1 spsk | honning |
| 2 spsk | risvineddike |
| 2 spsk | olivenolie |
| 2 | hvidløgsfed, hakkede |
| 10 g | frisk ingefær, hakket |
| 1 tsk | chiliflager |
| 1 | avocado, tyndt skåret |
| ½ | agurk, tyndt skåret |
| Koriander | |
| 1 tsk | sorte og hvide sesamfrø |
| 4 spsk | sojasauce |
| 4 spsk | sesamolie |
Sådan gør du
-
Bland alle ingredienserne til fisken i en skål og marinér laksen i køleskab i ca. 15 minutter.
-
Tilsæt ris og vand i skålen.
-
Placer multifunktionsristen i lavere position, læg derefter laksefileterne på. Hæld resten af marinaden ovenpå. Start tilberedningen. Program STEAM & CRISP i 10 minutter ved 180°C.
-
Åbn låget forsigtigt.
-
Fordel risen i skåle, læg derefter laksen ovenpå og afslut med garneringen.