Veganske påskecupcakes

Veganske påskecupcakes

Disse veganske chokoladecupcakes er perfekte til at gøre din påske ekstra festlig. Med en cremet smørcreme og dekorationer som spiselige blomster eller miniæg, bliver de både smukke og lækre. Nemme at bage og helt fri for animalske produkter vil disse cupcakes blive en favorit blandt både veganere og ikke-veganere.
Ingredienser
Til cupcakes:
1,2 dl plantebaseret mælk
2 spsk citronsaft
6 spsk solsikkeolie eller smeltet og afkølet kokosolie
1,2 dl tyk plantebaseret yoghurt
1 dl lyst rørsukker
1 tsk vaniljeessens
1,8 dl hvedemel eller glutenfrit hvedemel
0,4 dl kakao
1 spsk kaffepulver
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
En knivspids salt
Til smørcreme:
100 g vegansk smør, blødt
1 tsk vaniljeessens
250-300 g flormelis
2 spsk plantebaseret mælk
Til dekoration: Spiselige blomster eller mini chokoladeæg