Ingredienser
350 g | røde linser |
500 ml | varmt vand |
½ tsk | salt |
Neutral olie | |
2 | modne avocadoer |
½ | rød løg |
1 | tomat |
Nogle mynteblade (valgfrit) | |
Saft fra ½ citron | |
2 spsk | olivenolie |
Salt og peber | |
Nogle grønne salatblade | |
50 g | sorte oliven, udstenede |
12 | cherrytomater |
1 | forårsløg |
1 | peberfrugt |
Sådan gør du
-
Forbered Tortillas:
-
Blend linserne i en skål på højeste hastighed i 1 minut.
-
Tilsæt varmt vand og salt, blend i yderligere 1 minut.
-
Hæld lidt af dejen i en let olieret pande ved medium varme.
-
Steg hver tortilla i cirka 1 minut på hver side, indtil de er gennemstegte.
-
Læg de færdige tortillas på en tallerken og sæt til side.
-
Forbered Guacamole:
-
Skræl og skær avocadoerne i store stykker.
-
Mos avocadoerne i en skål med en gaffel, lad nogle stykker være hele.
-
Hak rødløget og tilsæt det.
-
Skær tomaten i små tern og tilsæt.
-
Hak mynten (hvis du bruger) og tilsæt.
-
Tilsæt citronsaft og olivenolie.
-
Smag til med salt og peber, rør rundt.
-
Dæk med plastfolie og opbevar i køleskabet.
-
Forbered Pynten:
-
Kvart cherrytomaterne.
-
Hak forårsløget.
-
Skær peberfrugten i tern.
-
Krydr med salt og peber.
-
Servering:
-
Server tortillasene med guacamolen, grøntsagerne, salatbladene og oliven.
Hvad syntes du om opskriften?