Mangler du inspiration? Vi deler værdifulde tips fra Björn Axéns frisører

Oplev salonfølelse

Leder du efter en føntørrer til at pleje dit krusede, krøllede eller glatte hår? Uanset frisuren har vi et bredt udvalg af føntørrere til at hjælpe dig med at skabe salonlooket og et professionelt resultat derhjemme. I sortimentet har vi alt fra en simpel rejsemodel til føntørrere fra Björn Axén Tools, der henvender sig til en mere professionel bruger.

Varmluftsbørste med keratin og turmalin

Artist Keratin Care er varmluftsbørsten, der passer godt på dit hår. Den er belagt med keratin og turmalin, som modvirker krus, gør håret silkeblødt og tilføjer ekstra glans. Varmluftsbørsten har 3 forskellige varmeindstillinger og en kold luft funktion samt 2 forskellige børstehoveder, en volumenbørste (ø 30 mm) og en varmebørste (ø 35 mm).

Style dit skæg

Björn Axén Tools Beard & Hair Grooming Kit er et professionelt barbersæt udviklet af stylister hos Björn Axén. Sættet indeholder en skægtrimmer og tilbehør til styling af skæg og overskæg. Skægtrimmeren kommer med to forskellige kamme og i sættet får du også en overskægssaks, en børste og en rejsetaske til opbevaring.

Personvægte i nordisk design

Personvægte med den højeste præcision er vigtige for os. Derfor har vi udviklet et sortiment, der ikke kun holder en høj kvalitet, men også har et stilrent design, der passer ind i ethvert badeværelse.