Opdage Artist

Hårstylingværktøjer til alle personligheder!

Vi kalder det Artist

Artist er vores brede serie indenfor hårstyling, der giver alle muligheder for forandring. Her findes forskellige modeller til at glatte, crepe, tørre og krølle, så du kan vælge den, der passer bedst til dig. Krølle- og fladjern med hurtig opvarmning og indstillelig temperatur for at tilgodese alle hårtyper. For det er DIG der er stjernen!

Keratin Care styler dit hår med omtanke.

Ledningsfrit glattejern?

Ja, det er sandt. Du oplader glattejernet via USB! Perfekt til efter træningen, turen, jobbet, eller bare når du er på farten - Straight & Go!

Trådløse Straight & Go

...er også så lille, at det let kan passe ind i tasken. Stil dit hår, uanset hvor du er!

Tørre dit hår med omtanke.

Hårtørreren Keratin Care er både stilfuld, kraftfuld og blid mod håret.

Framhæv din stil med Artist.

Skabe masser af små, veldefinerede krøller med Curlstick! Vælg at lade krøllerne være veldefinerede eller børst dem ud for at skabe en cool afro-look.

På farten?

Med Artist er det nemt at style dit hår, når du er på farten.

Style og sætte dit hår med Artist

Hos OBH Nordica synes vi, at det skal være nemt og sjovt for dig at style og sætte dit hår. Derfor har vi udviklet en serie med kreative og inspirerende hårstylingværktøjer med funktioner til enhver type hår, stil og personlighed. Vi kalder serien Artist. Uanset om du leder efter en ny hårtørrer, et krøllejern, et glattejern, en varmluftsbørste eller en varmebørste, så kan du finde din nye favorit lige her. Her finder du alt - lige fra store, kraftfulde hårtørrere til smarte hot air-stylere og sidst, men ikke mindst, et ledningsfrit glattejern, som du lader op via USB-port! Det ledningsfri glattejern Straight & Go kan nemt være i tasken og er perfekt til at tage med i fitnesscenteret, på rejsen eller jobbet. Vælg din helt egen favorit fra Artist, og slip kreativiteten løs!