Leave the barbershop behind.

Vores groominserie til mænd - Med et design, der er inspireret af professionelle salongværktøjer er det nemt at følge og skabe nye hår- og skægg-stiler.

Nyhed!

Style dit skæg, som det passer dig, med det professionelle sæt med skægtrimmer og tilbehør til overskæg og skægstyling

  • Style dit skæg, som det passer dig, med et professionelt stylingssæt
  • Skægtrimmer med to kamme, saks til overskæg, børste og beskyttende opbevaringsetui
  • Selvslibende titaniumbelagte blade med en præcision på 0,5 mm og 1 mm

Barber. Trim. Sæt din stil.

Gør det på din måde.

Forever Sharp

Barber, trim og style effektivt og nemt med Forever Sharp.

Må vi præsentere Attraxion – groomingserien til mænd

Design inspireret af professionelle salonværktøjer. Med en optimal skærevinkel, skarpe skæreblade og lang brugstid er Attraxion en groomingserie, som passer til alle mænd. I serien finder du bl.a. skægtrimmer med vakuumteknik, hårklipper med ekstra skarpe blade og multiværktøj med trimmer til både næse, ører og øjenbryn. Vores bedste råd til dig, der skal have en ny skægtrimmer, er at vælge en såkaldt ”hybrid groomer”, som både kan barbere, trimme og style effektivt. Tjek vores Forever Sharp med langtidsholdbare blade, så du ikke skal skifte barberblad i tide og utide. Samtidig er den ledningsfri. Med Attraxion kan du simpelthen blive din helt egen barber!

Skægtrimmer, hårklipper og næsetrimmer hos OBH Nordica

Hos os finder du dine nye favoritværktøjer, som både kan style, glatte og trimme dit skæg, fremhæve dine konturer samt anvendes til hårfjerning i ører og næse. Vi tilbyder både hårtrimmere, skægklippere og trimmere til både ører og næse - med et professionelt design inspireret af barber- og frisørsaloner og med moderne funktioner, som passer lige til din livsstil. Den ledningsfri skægtrimmer er meget praktisk og nem at tage med på forretningsrejsen, i fitnesscenteret og på ferien. Hvis du vælger et multi-værktøj, f.eks. Precision Style Set, får du et værktøj, som både kan trimme skæg, ører, næse, hår samt kropsbehåring. Med 14 længdeindstillinger kan du nemt skifte stil, og takket være det selvslibende blad beholder værktøjet sin skarphed meget længe. Sættet indeholder også en rengøringsbørste og olie, så du får den samme luksusoplevelse som hos barberen eller frisøren.