Stylingværktøj med stor inspiration fra frisørsalonen

Opdag Björn Axén Tools: Professionelle stylingværktøjer udviklet i samarbejd med Björn Axén

Björn Axén Tools by OBH Nordica

Björn Axén Tools by OBH Nordica er en serie af hårstylingværktøjer med klar inspiration fra frisørsalonen, udviklet i samarbejde med eksperterne på det succesrige frisørfirma Björn Axén.

Straight & Curl Wide

Fladjern med ekstra brede og lange plader er ideell til dig med tykt og langt hår. De afrundede kanter gør det nemt at flade og krølle håret med Straight & Curl Wide.

Smart og automatisk krøllejern

Genius Curler krøller dit hår for dig. Simpelthen vælg, i hvilken retning krøllene skal drejes - ind mot eller væk fra ansigtet og lad Genius Curler klare resten for dig. Krøllejernet kan også bruges manuelt.

Find det helt rigtige hårværktøj med Björn Axén Tools by OBH Nordica

Björn Axén er et af Sveriges mest succesfulde brands inden for hårpleje og har også været kongelig hofleverandør i mange år. OBH Nordica begyndte at samarbejde med Björn Axén, og sammen med Björn Axéns stylister har vi udviklet stylingværktøjer med stor inspiration fra frisørsalonen. Vi syntes nemlig, at det skulle være let at få følelsen af luksus med hjem. I dag er Björn Axén Tools by OBH Nordica en hel serie af professionelle stylingværktøjer. Her findes alt - lige fra den prisbelønnede varmebørste Magic Style Brush til Björn Axén Tools glattejern, krøllejern, hårtørrer og varmluftsbørste. Vi udvider sortimentet løbende med nye kvalitetsprodukter inden for styling til alle hårtyper og frisurer. Find din personlige favorit her!