Varmluftsbørster og varmebørster

Vi har både varmluftsbørster og varmebørste – find din favorit!

Find dit stylingverktøj

Vil du have samme fornemmelse som hos frisøren? Perfekt styling og masser af volumen, men uden at det kræver en masse tid? Opdag vores sortiment af varmebørster og varmluftsbørster såvel som hvad der adskiller dem (scroll ned til bunden, hvor vi forklarer forskellen!).Vælg model og størrelse ud fra det ønskede resultat samt længden på dit hår.

Air Styler Professional fra Björn Axén Tools er perfekt til at style en page, krølle dit hår eller sætte den sidste finish!

Varmluftsbørste med keratin

Smukke Keratin Care Hot Air Styler har to forskellige børsthoveder og er belagt med keratin, så du kan style dit hår skånsomt!

Magic Style Brush - Everyday Magic

Forkæl dig selv med lidt magi i hverdagen - naturligt bølget fald med maksimal glans. Prisvindende Magic Style Brush er en smart kombination af rundbørste og krøllejern i én, og fås i størrelserne 30 mm, 38 mm och 45 mm.

Se hvordan Magic Style Brush fungerer

Varmluftsbørste vs. varmebørste

Hvad er egentlig forskellen på en varmluftsbørste og en varmebørste? Vi oplever ofte, at mange blander disse to produktbetegnelser sammen, og vi forstår godt, at man ser en vis lighed. Men hvis du læser videre, vil vi udrede forvirringen.

Hvad er en varmluftsbørste?
En varmluftsbørste, som også kaldes en hot air styler, er en styler, som bedst kan beskrives som en rundbørste med føntørrer. Varmluftsbørsten blæser altså varm luft ud, og børstehovedet fås i forskellige udformninger, så håret kan styles, hvad enten det er glat, bølget eller krøllet - og med minimal anstrengelse. De fleste af vores varmluftsbørster fås med flere udskiftelige børstehoveder. Vælg en god varmluftsbørste med flere børstehoveder, så kan du anvende din varmluftsbørste til det meste! Det bedste ved en varmluftsbørste er, at du kan anvende den i både tørt og fugtigt hår.

Hvad er en varmebørste?
I modsætning til varmluftsbørsten kan varmebørsten ikke anvendes i fugtigt hår. Den blæser heller ikke varm luft ud - derimod er en varmebørste snarere en varm rundbørste (deraf udtrykket varmebørste). Præcis som en varmluftsbørste findes der varmebørster med forskellige børstehoveder, og vi kan f.eks. tilbyde vores prisbelønnede Magic Style Brush - en varmebørste, du kan skabe ægte magi med, hurtigt og enkelt. En varmebørste er altså bedst til ekstra volumen, krøller og bølger, så med Magic Style Brush opnår du det samme perfekte resultat som hos frisøren. Vi har også varmebørster, som passer godt til glat hår, så i stedet for glattejern og hårbørste kan du vælge at bruge en glat varmebørste. Prøv f.eks. vores ledningsfri varmebørste Brush & Go.