Ingredienser
Kyllingevinger: | |
800 g | kyllingevinger |
2 dl | hvedemel |
2 spsk | majsstivelse |
2 tsk | cayennepeber |
2 tsk | citronpeber |
2 tsk | salt |
2 tsk | hvid peber |
2 tsk | paprika |
Buffalo hot sauce: | |
3 dl | valgfri stærk sauce |
½ dl | honning |
50 g | smør |
Sådan gør du
-
Forbered kyllingevingerne:
-
Skær kyllingevingerne i to dele (ved leddet), hvis de ikke allerede er det.
-
Skyl vingestykkerne grundigt og dup dem tørre med køkkenrulle.
-
Panér vingestykkerne:
-
Bland hvedemel, majsstivelse og alle krydderier (cayennepeber, citronpeber, salt, hvid peber, paprika) i en stor skål.
-
Tilsæt kyllingevingerne og vend dem godt rundt, så de dækkes jævnt af melblandingen.
-
Tilbered i air fryer:
-
Forvarm air fryeren til 200 °C.
-
Læg vingestykkerne i kurven i et jævnt lag (tilbered i portioner om nødvendigt).
-
Tilbered i ca. 35 minutter. Vend vingestykkerne halvvejs, så de bliver sprøde hele vejen rundt.
-
Lav buffalo-saucen:
-
Smelt smørret i en gryde ved lav varme.
-
Rør den stærke sauce og honning i.
-
Lad saucen simre i et par minutter, indtil den er godt blandet. Hold den varm til servering.
-
Vend vingerne i saucen:
-
Når kyllingevingerne er færdige, lægges de i en stor skål.
-
Hæld den varme buffalo-sauce over og vend det hele godt sammen, så vingerne dækkes helt.
Hvad syntes du om opskriften?