Ingredienser
200 g | røde linser |
1 | rød løg |
1 | gulerod |
1 | hvidløgsfed |
1 tsk | karrypulver |
30 g | glutenfrit mel |
20 cl | kærnemælk |
½ bundt | fladbladet persille |
½ bundt | koriander |
1 | citron |
2 kviste | frisk timian |
2 spsk | tahini |
Salt | |
Peber |
Sådan gør du
-
Skræl det røde løg, guleroden og hvidløgsfedet.
-
Blend grøntsagerne med puré-programmet, indtil de er finthakkede, ved hjælp af pulse-funktionen på perfect mix cook.
-
Kog linserne i kogende vand, indtil de er møre.
-
Hæld vandet fra og blend linserne, indtil de er så fintmalede som muligt. Brug puré-programmet og pulse-funktionen til at blende linserne.
-
Steg de hakkede grøntsager i lidt olivenolie på en pande. Krydr med en teskefuld karry og timianblade.
-
Bland de malede røde linser, de stegte grøntsager og 30 g glutenfrit mel i en skål.
-
Form blandingen til fine, ensartede kugler og steg dem gyldenbrune eller tilbered dem i din air fryer.
-
Hæld kærnemælk, citronsaft, tahini og de skyllede urter i blenderen.
-
Blend ved højeste hastighed i 30 sekunder, indtil saucen er glat.
-
Server de glutenfri falafelkugler med den cremede sauce.
Hvad syntes du om opskriften?