Ingredienser
2 auberginer | |
1 løg | |
2 fed hvidløg | |
2 spsk tandoori masala pasta | |
6 radiser | |
4 grønne løg | |
½ bundt koriander | |
Jordnødder | |
Salt – flager eller groft bordsalt | |
Friskkværnet sort peber | |
2 limefrugter, skåret i halve |
Sådan gør du
-
Skær auberginerne på langs, og skær derefter på kryds og tværs i kødet uden at skære igennem. Drys med lidt salt
-
Pil løg og hvidløg og bland dem med tandoori masala pasta.
-
Fordel blandingen på auberginehalvdelene
-
Hæld i en pose, fold posen, læg den i en anden pose med forseglingen nedad og vakuumpak
-
Kog auberginerne i en forvarmet sous vide-maskine eller i en gryde ved 85 grader i 30 minutter
-
Skær radiserne på langs i tynde skiver, snit det grønne løg fint og hak korianderen groft. Bland sammen til en salat
-
Servera auberginerna med salladen, strö över hackade jordnötter och servera med lime
-
Tip: Kan også tilberedes med store squash
Hvad syntes du om opskriften?