Ingredienser
400 kyllingemørbrad | |
1 økologisk citron, skal og saft | |
1 spsk honning | |
2 spsk røget paprika | |
1 rød hjertesalat | |
2 slags spirer | |
2-3 spsk sød chilisauce | |
2 dl frisk fløde, 18% | |
½ gryde brøndkarse | |
1-2 spsk vegetabilsk olie | |
Salt – flager eller groft bordsalt | |
Friskkværnet sort peber |
Sådan gør du
-
Vask citronen, riv skallen med den fine side af et rivejern, pres saften ud. Bland med honning og røget paprika og smag til med salt og peber
-
Vend kødet i blandingen og kom det i en pose. Fold posen, læg den i en anden pose med lukningen nedad og vakuumpak
-
Kog i en forvarmet sous vide-maskine eller i en gryde ved 58 grader i 1 time
-
Skær salaten i grove stykker på langs, skyl spirerne og lad dem dryppe godt af i en si sammen med salaten
-
Rør creme fraiche med sød chilisauce
-
Steg det tilberedte kød i olie i en varm stegepande i 30 sekunder, så det bliver sprødt og brunt
-
Læg kyllingen i en skål, drys med brøndkarse, server med salat, spirer og creme fraiche med chili