Ingredienser
Bund: | |
85 g | valnøddekerner |
90 | bløde friske dadler |
15 g | tørret kokos |
15 g | kakaopulver |
30 ml | friskbrygget espresso |
15 ml | smeltet kokosolie |
1/8 tsk | pink Himalayasalt |
Kaffemousse: | |
75 g | udblødte cashewnødder |
160 ml | kokoscreme |
50 g | bløde friske dadler |
35 ml | kokosmælk |
15 g | malede kaffebønner |
15 g | kakaopulver |
1/8 tsk | pink Himalayasalt |
Mascarpone: | |
75 g | cashewnødder |
160 ml | kokoscreme |
40 ml | ahornsirup |
40 ml | smeltet kokosolie |
15 ml | citronsaft |
1/8 tsk | pink Himalayasalt |
Sådan gør du
-
For at lave bunden: placer valnødder, tørret kokos, kakaopulver, malede kaffebønner og salt i en foodprocessor og bland godt. Tilføj derefter dadlerne, den friskbryggede espresso og kokosolie. Bland igen indtil dejen samler sig.
-
Put dejen i en 15x15 cm kvadratisk form eller i 10 runde silikonekopper. Tryk ned med hænderne og derefter med bagsiden af en ske. Udjævn så meget som muligt. Lad det sætte sig køleskabet, mens du laver kaffemoussen.
-
For at lave moussen: placer de udblødte, skyllede cashewnødder i en high-speed blender.
-
Tilføj kokoscreme, dadler, espresso, ahornsirup, kakaopulver og salt. Blend indtil du får en glat blanding. Til sidst tilføjer du smeltet kokosmælk og blender igen, indtil det er godt blandet.
-
Hæld blandingen over bunden. Put det i fryseren i mindst en time for at forhindre lagene i at flyde sammen.
-
For at lave kokosmascarpone: put alle ingredienser i din blender, undtagen kokosolie. Blend alt til en glat konsistens. Tilføj derefter den smeltede kokosolie. Blend igen indtil det er godt blandet.
-
Put mascarponen i små runde eller quenelle-formet silikoneforme. Frys i mindst 3-4 timer før brug. Når de er taget ud af formen, placeres de på toppen af din kage. Server!