Ingredienser
1 kg | Hakket oksekød |
1 st | æg |
½ dl | dl rasp |
½ | løg |
2 st | fed hvidløg |
Salt & peber | |
4 st | burgerboller |
Tilbehør efter smag (fx salat, tomater, løg, ost, ketchup, sennep, mayonaise) |
Sådan gør du
-
Start dit udvalgte Optigrill-program
-
Bland det hakkede oksekød med æg, rasp, finthakket løg, presset hvidløg, salt & peber. Bland forsigtigt til alle ingredienserne er jævnt fordelt.
-
Del farsen i 4 lige store dele og form dem til kugler. Tryk derefter hver kugle ud for at skabe hamburgere med den ønskede tykkelse. Lav et lille fingeraftryk i midten af hver hamburger for at forhindre, at de svulmer op under grillningen.
-
Når forvarmningen er færdig, vil din Optigrill bippe. Læg derefter hamburgere på grillen og grill dem til den ønskede tilberedningsgrad.