Ingredienser
600 g svinefilet, afpudset | |
½ bundt rosmarin | |
800 g butternut squash | |
400 g kantareller | |
50 g smør | |
¼ bundt salvie | |
Bredbladet persille | |
Salt – flingor eller grovt koksalt | |
Friskkværnet sort peber |
Sådan gør du
-
Krydr kødet grundigt med salt og sort peber. Pak kødet ind i rosmarinkviste, bind med kødsnor
-
Læg kødet i posen og vakuumpak det
-
Kog i en forvarmet sous vide-maskine eller i en gryde ved 60 grader i 2 timer
-
Skræl græskarret, fjern kernerne, skær græskarret i 3x3 cm stykker
-
Rens svampene grundigt og smid det i en salatkaster
-
Læg svampe, græskar, salvie, smør, salt og peber i en pose og vakuumpak. Lad det trække sammen med kødet i 30 minutter
-
Tag kødet op af posen og steg det hurtigt i en varm stegepande i 1 spsk olie. Skær kødet i grove skiver, læg på et fad og server med svampe og græskar. Drys med persille. Server med brød.