Style dit hår med glattejern

Vores glattejern

Glattejernet er det bedste stylingredskab til at glatte dit hår - holder længere. Hvorfor ikke også anvende glattejernet til at skabe store voluminøse krøller? Kun fantasien sætter grænser!

Style tykt og langt hår?

Ekstra brede plader gør Straight & Curl Wide perfekt til dig med ekstra tykt og langt hår!

Ledningsfrit glattejern?

Ja, det er sandt. Du oplader glattejernet via USB! Perfekt til efter træningen, turen, jobbet, eller bare når du er på farten - Straight & Go!

Gå efter det bedste glattejern

Et glattejern er det bedste værktøj til et glat hår, som holder rigtig længe. Med et ekstra godt glattejern kan du også lave store voluminøse krøller og style hårtop, længder og pandehår og skabe lige netop den frisure, der passer til dig. Hos os finder du glattejern fra vores eget brand OBH Nordica og fra serien Artist, ligesom du også finder glattejern fra Björn Axén Tools by OBH Nordica. Vi har alt fra små og prisbelønnede glattejern til mini-glattejern, glattejern med 3 meter lang ledning og professionelle, avancerede glattejern. Vi ved, at forskelligt hår kræver forskellige typer glattejern. Derfor tilbyder vi glattejern med justerbar temperatur, så du kan vælge en varmegrad, som ikke skader dit hår (tyndere hår = lavere temperatur - og glem ikke varmebeskyttelsen!). Vi har også glattejern med ekstra brede plader, som er egnet til dig, der har tykt og langt hår. Hvis du gerne vil krølle dit hår med et glattejern, så er et glattejern med afrundede kanter det bedste valg. Hvilket glattejern ville du vælge?