Start dagen på den bedste måde

Start dagen på den bedste måde

Start dagen på den bedste måde! Nu får du 30% rabat på Kaffemaskiner med koden: VINTERFERIE30

Turbo Cuisine & Fry Multicooker Airfryer

Turbo Cuisine & Fry Multicooker Airfryer

Turbo Cuisine & Fry-multicooker er et must for alle, der kan lide at lave mad og gerne vil gøre det på en sundere, bedre og hurtigere måde. En multicooker er en lufttæt lukket beholder, der giver kortere tilberedningstid, fordi tilberedningen sker ved højere tryk og højere temperaturer end normalt.

Ultimate Experience Hårtørrer Björn Axén Tools

Ultimate Experience Hårtørrer Björn Axén Tools

Plej dit hår i dybden med vores unikke og enestående Ultimate Experience Hair Dryer – stimuler din hovedbund, og mærk forskellen! Denne hårtørrer forvandler en eksklusiv hårplejerutine forbeholdt saloner til noget, alle kan gøre derhjemme. Hårtørreren er designet til at tørre dit hår, opbygge volumen og stimulere ny hårvækst – på samme tid!

Second Life

Second Life

Hvorfor vælge Second Life? 

For OBH Nordica er produktcirkularitet et nødvendigt redskab til en mere bæredygtig udvikling. Derfor har vi udviklet Second Life for at forhindre, at produkter i ny stand ender som elektrisk/elektronisk affald*. På den måde reducerer vi miljøpåvirkningen og fremmer væksten i reparationsbranchen, hvilket er med til at skabe nye arbejdspladser.  

*Der genereres 12-19 kg elektrisk og elektronisk affald pr. indbygger om året i Norden (EU, 2020). Kun 10-25% af dette affald genanvendes kun i Sverige. Elektrisk affald steg med 5,5% fra 2019 til 2020.