Actifry
Lav smagfuld og sund mad

Actifry

Med den nye ActiFryy bliver middagen bare endnu bedre for hele familien!

Air fryer?

Air fryer?

ActiFry er verdens første af sin slags. Det er hverken en friture eller en ovn – snarere noget midt imellem. Takket være en patenteret teknologi og drejearmen, der sikrer jævn og nænsom omrøring, er den perfekt til at tilberede alt fra sprøde kartofler til lækre grøntsager og velsmagende kødretter. Non-stick belægningen betyder, at du skal bruge meget lidt fedt, så måltidet er ikke kun nemt at tilberede – det er også sundere at spise.

Den ultimative partner

Den ultimative partner

ActiFry er den ultimative partner i køkkenet i en travl hverdag, hvor madlavning blot er en af ​​de tusindvis af ting, der skal klares i løbet af eftermiddagen og aftenen. ActiFry tilbereder selv maden, når den er sat over. Den rører ingredienserne sammen, og bipper når maden er klar. Det kunne ikke være nemmere – og så bliver der tid til at lave noget andet imens.

Vælg den rigtige varmluftsfriture og steg din mad uden olie 

Må vi præsentere ActiFry, som efter mange års forskning og flere registrerede patenter har taget verden med storm. Den revolutionerende varmluftsfriture giver mulighed for hurtig og nem madlavning, og takket være det unikke omrøringssystem kan du lave både sund og god mad med minimal anstrengelse. Med en ActiFry kan du tilberede din mad med bare en lille skefuld olie og invitere familien på et bedre og sundere måltid! Med varmluftsfrituren kan du lave alt - lige fra pommes frites og nuggets til lækre rodfrugter og en saftig laksefilet. Her finder du OBH Nordica ActiFry, hvor du også kan se, hvilke af vores forhandlere, der har netop din model på lager. Vælg mellem OBH Nordica ActiFry Original, ActiFry Genius, ActiFry Express eller en ActiFry med snackingkurv. Vi har udviklet ActiFry-modeller i flere forskellige størrelser og med forskellige ekstrafunktioner. Nyd et lækkert måltid - uden olie! PS: Er du på udkig efter en klassisk frituregryde med olie? Så klik her

Vidste du, at vi lanceret, en ny dansk ActiFry-app?

Vidste du, at vi lanceret, en ny dansk ActiFry-app?

Download appen gratis i App Store, og Google Play!