Ingredienser
50 g | hvedemel |
1/2 teskefuld | bagepulver |
1 knivspids | salt |
2 | æggeblommer |
2 teskefulde | sukker |
1 teskefuld | vaniljesukker |
4 spiseskefulde | mælk |
4 | æggehvider |
2 spiseskefulde | sukker |
1 spiseskefuld | olie |
Sådan gør du
-
Bland mel, bagepulver og salt i en skål.
-
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker luftigt. Røres i melblandingen sammen med mælken.
-
Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret. Pisk til en fast marengs.
-
Vend forsigtigt marengsblandingen i æg- og melblandingen.
-
Klik dejen ud, ca. 1/2 dl per pandekage i en stegepande med lidt olie og steg ved lav varme i ca. 5-7 minutter per side.
-
Drys lidt flormelis over og server med friske bær.
Hvad syntes du om opskriften?