Ingredienser
| Ost & Jalapeñodip: | |
| 2 spsk | smør |
| 2 spsk | mel |
| 3 dl | mælk |
| 200 g | revet cheddarost |
| 2 | friske jalapeños, finthakket (eller 3–4 spsk syltede) |
| Salt & peber | |
| Ostesauce, aioli & bacon: | |
| 100 g | bacon, i tern |
| 1 ½ dl | færdig eller hjemmelavet ostesauce |
| 4 spsk | aioli |
| Coleslaw & BBQ-sauce: | |
| 200 g | hvidkål, strimlet |
| 100 g | gulerod, revet |
| ½ | rødløg, tyndt skivet |
| 1 dl | mayonnaise |
| 1 tsk | æblecidereddike |
| Salt & peber | |
| 4 spsk | BBQ-sauce |
Sådan gør du
-
Ost & Jalapeñodip:
-
Smelt smør i en gryde, pisk mel i og steg i 1 minut.
-
Tilsæt mælk lidt ad gangen, og lad det simre i 2–3 minutter.
-
Rør osten i, indtil saucen er glat.
-
Bland jalapeños i og smag til med salt og peber.
-
Hæld over pølserne.
-
Ostesauce, aioli & bacon:
-
Steg bacon indtil det er sprødt. Lad det dryppe af.
-
Varm ostesaucen op.
-
Smør aioli på brødene, læg pølsen i, dryp ostesauce over og top med bacon.
-
Coleslaw & BBQ-sauce:
-
Bland hvidkål, gulerod og løg i en skål.
-
Rør mayonnaise og eddike i og smag til med salt og peber.
-
Læg coleslaw på pølsen og dryp BBQ-sauce over.