X-Force: Ledningsfrie håndstøvsugere

Er du også træt af poser og ledninger, når du støvsuger? Vores fleksible støvsugere med skaft sikrer en nem og enkel støvsugning - både oppe og nede. Her kan du finde din nye favorit. Vælg blandt Air Force 260, Air Force 360, Air Force All-in-One 460, Air Force 560 Flex, X-Force 8.60 og X-Force 11.60!

Danmarks smarteste støvsuger?

OBH Nordica Air Force All-In-One 460

Air Force 460 all-in-one har desuden aftageligt hoved, så den nemt kan bruges som håndstøvsuger på mindre overflader, og indbygget LED-belysning hjælper dig med at se støv mørke steder. 

OBH Nordicas støvsugere

Vil du støvsuge fleksibelt uden ledning? Med Air Force 460 all-in-one får du 30 minutters støvsugning takket være det effektive litiumbatteri, og du oplader nemt støvsugeren på 3 timer.  

Her finder du vores ledningsfrie støvsugere med skaft - til gulve

Træt af hundehår i sofaen?

Eller kattehår for den sags skyld? Med Air Force All-in-One 460s medfølgende mini-turbobørste kan du fjerne alle hår i et snuptag. 

Sådan kommer du i gang

En instruktionsfilm som viser hvor nemt du samler din Air Force 460 

Hvordan tømmes støvbeholderen?

En enkel instruktionsfilm som viser hvordan du rengør din Air Force 460

Derfor skal du vælge en fleksibel skaftstøvsuger

Elsker du også smarte gadgets, som gør livet lidt enklere? Derfor har vi udviklet smarte og ledningsfri støvsugere, som kan gøre rent både oppe og nede. En "fleksibel støvsuger" er altså en ledningsfri støvsuger, som støvsuger både gulv og loft og det, der ligger midtimellem. Tjek vores fleksible støvsugere og se, hvilken type der passer bedst til dig og dine behov! Vi kan f.eks. tilbyde en støvsuger, som fjerner hundehår hurtigt og nemt. Derudover har vi støvsugere, som du også kan anvende som håndstøvsuger, ligesom vi tilbyder en rigtig god mellem-model, som indeholder en sofabørste. Fælles for alle tre modeller er, at de drives af stærke lithiumbatterier, en unik cyklonteknik og har indbygget LED-belysning, så du kan få øje på alt støv. Det er da smart!

Skaftstøvsuger for et perfekt gulv

At støvsuge et gulv for at opnå et perfekt resultat behøver ikke være besværligt! Derfor tilbyder OBH Nordica ledningsfri støvsugere, som du hurtigt kan tage frem, når du har brug for det. Takket være det smukke design kan du sagtens have den ledningsfri støvsuger stående fremme i køkkenet eller i dagligstuen. Vores skaftstøvsugere vejer heller ikke ret meget - vores Air Force Light vejer f.eks. kun 2,5 kg. Vi mener, at rengøring skal være let og ukompliceret. Her kan du også med fordel vælge vores Dual Force 2-i-1, som arbejder dobbelt så effektivt som håndstøvsugere.