Ledningsfrie håndstøvsugere
Hvilken model passer bedst til dig?

Ledningsfrie håndstøvsugere

Spar på ryggen og vælg en ledningsfri støvsuger fra X-force serien med flex teknologi

Flex teknologi

Flex teknologi

Spar på ryggen og vælg en ledningsfri støvsuger fra X-force serien med flex teknologi. Den alsidige ledningsfri stavstøvsuger er et ergonomisk alternativ til den traditionelle støvsuger, da den er lettere at bære eller flytte. Du kan også nå trange og vanskelige rum som loftets hjørner eller støvet under sofaer og bænke med det fleksible skaft,

Boost Trigger

Boost Trigger

Øg sugekraften ved at aktivere boost-funktionen. Tryk og hold aftrækkeren nede for at få en grundig rengøring af overflader og hjørner, hvor snavset er svært at fjerne. Boosten giver en kraftig effekt i en kort periode. Boost-funktionen er tilgængelig på alle modeller i X-Force- eller Xperience-serien.

Stop & Go

Stop & Go

Med stop & go-funktionen kan du fjerne håndstøvsugeren, hvor du står for at støvsuge sofaer eller møbler, hvor det er svært at nå med håndtaget. Håndstøvsugeren har en blød børste, så du kan støvsuge følsomme overflader og undgå ridser.

I en begrænset periode har du mulighed for at teste udvalgte produkter derhjemme og returnere produktet, hvis du ikke er tilfreds.

Læs mere