Vi har 50 års erfaring inden for støvsugere

Vi har 50 års erfaring inden for støvsugere. OBH Nordica samarbejder med Rowenta, som ligger nr. 2 i Europa inden for støvsugere. 

Prøv i 100 dage

Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage - Prøv produktet hjemme i 100 dage og returner det såfremt det ikke lever op til dine forventninger.

Designet til hverdagen

Hos OBH Nordica har vi mange års erfaring med fremstilling af støvsugere. Måske har du kæledyr og mangler en støvsuger med det rigtige mundstykke til at samle genstridige hår op, eller måske leder du efter en støjsvag støvsuger, der ikke larmer meget. I vores sortiment kan du finde den støvsuger, der passer til dig og dine behov.

Effektiv og stille

Når du vil være bæredygtig, miljøvenlig og energieffektiv og samtidig kræve høj ydeevne af din støvsuger, er Green Force det oplagte valg. Ved at vælge en miljøvenlig støvsuger bidrager du ikke kun til at gøre vores miljø bedre, men du sparer også penge. To gode grunde til at tænke miljøsmart. En grøn støvsuger er et smart valg. Støvsugeren består af op til 70 % genbrugsplast og har en meget høj genanvendelighed på 82 %. Den leveres i en økologisk og 100 % genanvendelig emballage.

Vil du undgå ledninger?

Vores batteridrevne stavstøvsugere er både lette og fleksible. Modellerne i X-Force-serien har også en ergonomisk flex-teknologi, så du kan spare på ryggen, når du forsøger at nå de trange pladser under sofaer og bænke. Med smarte funktioner som stop-and-go-teknologi og LED-belysning på mundstykket forenkler OBH Nordicas ledningsfrie støvsuger hverdagen for dig.

Fleksibel og ergonomisk

OBH Nordicas fleksible og ergonomiske ledningsfri stavstøvsugere fra X-Force serien er lette og nemme at have med ovenpå. Med den smarte flex-funktion får du nemt adgang til udfordrende områder under møbler og bænke. Skal du støvsuge sofaen, kan du bruge håndstøvsugeren, som du nemt kan afmontere via stop-and-go-funktionen.

I en begrænset periode har du mulighed for at teste udvalgte produkter derhjemme og returnere produktet, hvis du ikke er tilfreds. Dette tilbud gælder for produkter købt i Sverige fra 2018-11-15 til 2022-12-31 og 100 dage fra købsdatoen på kvitteringen.

Læs mere